Integration med Fortnox

1/12-2022

Det var inte utan stolthet som vi presenterade vår integration med Fortnox för någon vecka sedan. Boka blev därmed det första bokningssystemet i Sverige som går att koppla ihop med Fortnox. Ett stort lyft för alla som är kunder hos både Boka och Fortnox. 

Vilka är då fördelarna? Jo, med Boka kopplat till Fortnox blir det ännu enklare att sköta ditt företag online. Du tar som tidigare hand om dina kunder och bokningar i Boka och tar om du vill betalt online direkt vid bokningstillfället via vår betaltjänst. Bokföringen sker sedan automatiskt på rätt konto hos Fortnox i samma ögonblick som du får pengarna på ditt konto. Vill du istället fakturera kunderna via Fortnox skapar du fakturan i Boka med ett klick. Smidigare och enklare än så blir det inte.

Vad är Fortnox?

Fortnox är en molnbaserad plattform för små och stora företag att kunna hantera sin ekonomi och administration effektivt. Det grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Plattformen är marknadsledande i Sverige.

Hur gör jag för att komma igång?

Är du kund hos Boka?

JA

Om du är kund hos Boka och vill komma igång med att börja använda Fortnox som affärssystem gör du det genom att följa den här länken: boka.se/fortnox. Där står det hur du gör för att koppla ihop Bokas bokningssystem med Fortnox affärssystem. Tänk på att du behöver vara inloggad på ditt konto hos Boka för att kunna koppla ihop dem.

NEJ

Om du redan är kund hos Fortnox och vill ansluta ditt företag till Boka så gör du det lättast genom att gå till boka.se/bokningssystem för att skapa ditt första bokningssystem. Det är alltid gratis den första månaden. 

När du har ett konto hos både Boka och Fortnox så loggar du in på boka.se och går in på Mina sidor/Funktioner/Fortnox. Där hittar du allt du behöver för att komma igång! Du hittar en komplett steg-för-steg-guide här: Integration mot Fortnox – Boka.se – Support (zendesk.com)

Läs mer

Boka.se – Integration mellan Boka och Fortnox

Integration mot Fortnox – Boka.se – Support (zendesk.com)