Exponera din verksamhet för tusentals nya kunder varje dag  

Marknadsplatsen boka.se är en unik och växande marknads- och säljkanal. Öka din omsättning och låt nya kunder hitta till dig genom att synas på boka.se. Låt oss hjälpa dig att marknadsföra dina tjänster så att du kan fokusera på dina kunder och din verksamhet. Högst upp på marknadsplatsen visas sidor kunden tidigare har besökt, så att lojala kunder snabbt hittar tillbaka till dig. Vi förstår nämligen att det är lika viktigt att ta hand om återkommande kunder, som att hitta nya. 


VÄX MED BOKA

Varför är just Boka rätt för mig?  

Låt oss göra jobbet. Det är kostnadsfritt att synas på vår marknadsplats och det ger dig exponering mot nya, potentiella kunder varje dag året om. Marknadsplatsen boka.se är för de som vill sticka ut, inte de som vill vara en mängden. 

  • Öka din omsättning 
  • Hitta fler nya kunder 
  • Få högre synlighet på webben 

Kom igång Boka demo

Gör som en känd optikerkedja och öka dina bokningar med 43% genom att erbjuda bokning online.

Kom igång
KATEGORIER

En bredd av bokningsbara tjänster och events 

Vi har ett tydligt mål som driver oss varje dag. Att fylla din kalender med bokningar. På boka.se finns tjänster och events inom mer än 18 olika verksamhetsområden och det är en bredd som helt enkelt är svår att slå. Vår marknadsplats växer varje dag och tillväxtentakten är högst i Sverige. Vårt mål är att kunderna ska kunna hitta allt bokningsbart hos oss inom en snar framtid. 

 

Marknadens bästa support

Boka har marknadens bästa support och det är vi stolta över. Vi hjälper dig om det uppstår frågetecken och vi lämnar aldrig någon ensam i sticket. Vår support är personlig och du når oss på dina villkor genom att ringa, mejla eller via vår chatt.

4,9/5 i kundbetyg

Behöver du koncernfunktionalitet? Flera sajter? Har du en kedja?

Då är det Boka Enterprise du har behov av!

Läs om Enterprise

Några funderingar? Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om Boka eller hur våra bokningssystem kan användas i din verksamhet? Kontakta oss, vi älskar att prata med våra kunder!

Du kan även ringa oss på 010-10 10 920