Tillväxt och unika funktioner tillsammans

Boka grundades 2017 av serieentreprenören Petter Sehlin. Efter två år av teknisk utveckling slogs portarna upp för marknadsplatsen boka.se 2019. Sedan dess har vi vuxit tillsammans med våra kunder och deras behov och boka är idag Sveriges bredaste och mest kompletta bokningssystem.

Bokas framgång har sedan första dagen byggt på kundernas framgång och vår framtid bygger på att våra kunder fortsätter växa och frodas. Att de kan utveckla sina företag och tjänster, sälja mer och bygga vidare på sina varumärken. Eller om de är föreningar eller organisationer erbjuda den bästa servicen till sina medlemmar.

Boka lägger nu i nästa växel. Vi fortsätter att vidareutveckla vårt unika bokningssystem för tjänster, uthyrning och event tillsammans med ännu fler kunder som vill erbjuda sina kunder att boka direkt online. Bygga sina företag och varumärken på sina villkor.

Några funderingar? Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om Boka eller hur våra bokningssystem kan användas i din verksamhet? Kontakta oss, vi älskar att prata med våra kunder!