Fortnoxintegration – Koppla ihop Boka med Fortnox

Alla företag behöver ett affärssystem och Fortnox är ett av de ledande för små och stora företag. Med Fortnox sköter du fakturering, bokföring och löneutbetalningar. Med Bokas Fortnoxintegration kopplar du ihop ditt bokningssystem med ditt affärssystem till en enhet. Låt Boka ta hand om dina bokningar och Fortnox sköta redovisningen. Enklare blir det inte.

Jag är kund hos boka Jag vill bli kund

ENKLARE BLIR DET INTE

Förenkla din vardag

Genom att koppla ihop Boka med Fortnox låter du datorn göra jobbet. Förenkla och automatisera det administrativa arbetet så att du kan fokusera på det du gör bäst.

 

  • Spara tid

  • Förenkla din administration
  • Fakturera ännu smidigare via Fortnox
FAKTURERA

Fakturera via Fortnox

Låt dina kunder boka dina tjänster, resurser eller event hos Boka och fakturera dem sedan enkelt via Fortnox. Med ett knapptryck för du över faktureringsunderlaget från Boka och sedan kan du skicka fakturan och ta betalt av dina kunder i Fortnox.

TA BETALT OCH BOKFÖR

Automatisk bokföring av dina kundbetalningar

Kombinera Fortnox med Bokas smidiga betaltjänst och dina inbetalningar bokförs automatiskt på rätt konto i samma ögonblick som du får dina pengar utbetalda. Snabbt, smidigt och enkelt. Ordning och reda!

BETALTJÄNST

Ta betalt direkt vid bokningstillfället

Med vår betaltjänst kan dina kunder betala online i samband med bokningen. Betalsätten är kort, Swish eller faktura. Vilka du vill erbjuda bestämmer du. Du får sedan pengarna insatta på ditt konto inom tre arbetsdagar. Vill du fortsätta att ta betalt i butik för bokningar som kommer in via nätet? Inga problem, med betaltjänsten kan du låta dina kunder betala på plats, direkt till dig.

Läs mer

”Jag har studsat runt en hel del mellan nästan alla bokningssystem i Sverige i jakt på en smidig lösning. Integrationen mot Fortnox är världsklass”

Niklas Alexander, Flyta.nu

”Med kopplingen Boka-Fortknox blir både kundfakturering och bokföring så otroligt smidig. Efter två knapptryck kan jag åter fokusera på mitt riktiga jobb.”

Dagny Isberg, Dagen Gry

INTEGRATIONSPARTNER

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö.

Använd Bokas unika rabattkod och testa Fortnox gratis i tre månader: BOKA2223

För ytterligare information se www.fortnox.se.

SYNKA DITT KUNDREGISTER

Två system – ett kundregister

Genom att koppla ihop Boka med ditt Fortnox så synkas ditt kundregister automatiskt mellan de båda systemen. Allt för att det ska bli så enkelt för dig som möjligt.

Kom igång

Några funderingar? Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om Boka eller hur våra bokningssystem kan användas i din verksamhet? Kontakta oss, vi älskar att prata med våra kunder!

Du kan även ringa oss på 010-10 10 920