Låt dina kunder betala med kort, swish, faktura eller på plats. Du får betalt på 3 dagar.

Med Boka Payment kan du ta betalt direkt i ditt bokningssystem. Låt dina kunder välja mellan betalsätt som Swish, kreditkort eller faktura och få pengarna insatta på ditt konto inom 72 timmar efter att tjänsten har levererats. Snabbt, tryggt och smidigt. Vill du fortsätta ta betalt i butik för bokningar som kommer in via nätet? Inga problem, med Boka Payment kan du även låta dina kunder betala för sina bokningar direkt till dig. Det är vad vi kallar en smartare betaltjänst. 


VÄX MED BOKA

Varför är Boka Payments rätt för mig?  

Bokas betaltjänst är utvecklad specifikt för tjänstebranschen. Det innebär att dina kunder får en bättre boknings- och köpupplevelse och att du får pengarna fortare. 

  • Minimera antalet no-shows 
  • Få betalt direkt vid bokning 
  • Kontrollpanel i systemet ger dig full kontroll över dina intäkter 
Ansök här
AVGIFTER

Klassisk serviceavgift eller modern bokningsavgift 

Boka.se är först i Sverige med att erbjuda bokningsavgifter på tjänster, en sedan länge populär möjlighet internationellt och inom branscher som biljettköp och bokning av boende. Välj den prismodell som passar din verksamhet. Vi ger dig möjlighet att själv stå för serviceavgiften (1,75% + 2,50 SEK) av köpesumman, eller att låta slutkunden betala en fast bokningsavgift från 9:- per bokning. Med en bokningsavgift går hela köpesumman oavkortat till dig, en unik och efterlängtad möjlighet för service- och bokningsbranschen.  

PRESENTKORT

Presentkort – en present och marginalförstärkare 

Efterfrågan på presentkort växer varje år. Med Bokas betaltjänst får du möjlighet att sälja dina egna presentkort och få hela 98,25% av köpesumman utbetald till ditt konto inom 72 timmar. Vill du ha mer? Om du låter dina kunder betala en låg serviceavgift från 9:- per presentkort, så betalar vi ut hela presentkortsbeloppet till dig. En fantastisk möjlighet för dig, och dina kunder. 

Ansök här

Några funderingar? Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om Boka eller hur våra bokningssystem kan användas i din verksamhet? Kontakta oss, vi älskar att prata med våra kunder!

Du kan även ringa oss på 010-10 10 920