Ett unikt bokningssystem för företag med högre krav

Boka Enterprise är alternativet för dig med höga krav på en unik kundupplevelse och som har fullt fokus på att bygga ditt eget varumärke. Systemet är gjort för dig som vill ha ett unikt bokningssystem men ändå dra fördel av bokas beprövade processer, kunskap och tekniska plattform. För dig som har verksamhet på en plats eller driver en kedja, som kombinerar tjänster, uthyrning och event eller bara har det extra behovet.


SPECIALANPASSAT

Varför är Boka Enterprise rätt för mig?

Boka Enterprise vänder sig till dig med de högsta kraven på kundupplevelse, funktionalitet och service.

  • En unik kundupplevelse med bokningsfunktionen direkt på er hemsida, på ditt sätt
  • Koncernfunktionalitet för dig som driver flera verksamheter, en kedja eller en koncern
  • Högsta krav på funktionalitet, flexibilitet och design
Bli kontaktad
KONCERNFUNKTIONALITET

Ett företag, ett bokningssystem, flera siter

Boka Enterprise är bokningssystemet för dig som driver en kedja eller har verksamhet på flera olika platser. Med vår koncernfunktionalitet hanteras alla bokningar i ett gemensamt system och du kan koncentrera dig på din verksamhet och dina kunder, inte på administration

WIDGET

Bokningsfunktion direkt på er hemsida

Med Boka Enterprise får ni bokningsfunktionen direkt på er hemsida. Den anpassas till er look and feel och resultatet är en sömlös kundupplevelse. Allt för att ni skall bygga ert, inte någon annans varumärke.

Läs Mer
KUNDCASE

”Boka.se hjälper oss att bygga vårt varumärke”

Frida och Silvia ville starta ett företag där konst och kreativitet är lika högt värderat som mångfald, jämlikhet och rättvisa. En nagelsalongskedja som sprudlar av energi, glädje och visionärt mode och som tar en ny form av ansvar för både kunderna och de anställda. De startade Nail Democracy och de växer kanske snabbast i Sverige. Silvia och Frida valde Boka som partner på sin resa.

Bli kontaktad

”Vi valde Boka för att de hjälper oss bygga vårt varumärke och för att de lyssnar på oss hur vi vill utveckla vår bokningsfunktion och vårt företag.”

Frida Selkirk & Silvia Adlesic Holmgren, Nail Democracy

Gör som en känd optikerkedja och öka dina bokningar med 43% genom att erbjuda bokning online.

Kom igång

Några funderingar? Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om Boka eller hur våra bokningssystem kan användas i din verksamhet? Kontakta oss, vi älskar att prata med våra kunder!

Du kan även ringa oss på 010-10 10 920