Boka samarbetar med Sveriges ledande yrkesförbund och som medlem får du prova Boka 6 månader gratis. Vi hjälper dig att komma igång och om du vill kan du flytta med ditt befintliga kundregister, ditt stjärnbetyg och dina kundrecensioner till Boka. Har du frågor eller krånglar det så erbjuder vi gratis support under kontorstid.

När provperioden passerat bestämmer du om du vill fortsätta som betalande kund hos oss.

Prova gratis Boka demo

 VÅRA SAMBERBETSPARTNERS

Är du medlem? Hör av dig, vi hjälper dig!

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

”Jag fick snabb och effektiv hjälp med att sätta igång. När jag gjorde något fel hjälpte vd:n mig. Supporten överlag är fantastisk. Boka har dessutom gett mig nya kunder. Jag kommer aldrig att byta från Boka.”

Anna, Energimassage Stockholm

Läs mer om Anna.

”Boka är det smidigaste bokningssystemet jag har provat. Boka visar upp mitt personliga varumärke på ett bra sätt. Dessutom är servicen väldigt bra. De gånger jag haft problem har det räckt med ett telefonsamtal.”

Claes, Massör och Naprapat

Läs mer om Claes och hans verksamhet.

”Boka är stilistiskt snyggt och smidigt. Mina klienter upplever att jag är väldigt tillgänglig. Det känns professionellt med påminnelser och att det är enkelt att om- eller avboka. Det är dessutom enkelt att lägga in på sin egen webbplats.”

Monika, Psykosyntesterapeut

Läs mer om Monika.

”Tjänsten är lätt att använda och passar olika typer av bokningar såsom gruppkurser och föreläsningar. Det är väldigt skönt att kunna göra mitt jobb utan att behöva tänka på kalendern.”

Fredrik Zillén, Löpteknikspecialist

Läs mer om Fredriks tips.

Några funderingar? Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om Boka eller hur våra bokningssystem kan användas i din verksamhet? Kontakta oss, vi älskar att prata med våra kunder!

Du kan även ringa oss på 010-10 10 920